MTD snöslunga

Stort sortiment av snöslungor hos ByggHemma.seStort sortiment av snöslungor hos ByggHemma.seStort sortiment av snöslungor hos ByggHemma.seStort sortiment av snöslungor hos ByggHemma.se

Information om en MTD snöslunga för dig som funderar på att skaffa en

Om du funderar på att skaffa en snöslunga, finns det snöslungor i flera prisklasser att välja mellan. De dyraste snöslungorna tillverkas i regel av mycket kända märken, som t.ex. Stiga och Honda, och de billigaste snöslungorna kommer ofta från Kina och övriga Asien, men vad många inte tänker på är att det även finns ett mellanting. En MTD snöslunga är ett bra alternativ för dig som letar efter något i mellanprisklassen, då MTD är en mycket välkänd tillverkare av snöslungor internationellt, men något mindre känd i Sverige.

Allmänt om MTD
MTD tillverkar inte bara snöslungor, utan även andra trädgårdsmaskiner, både för privatpersoner och företag som jobbar med trädgårdsarbete av något slag. I MTDs verksamhet ingår många varumärken, som t.ex.:
Troy-Bilt
White Outdoor
Yard-Man
Yard Machines
Cub Cadet
Cub Cadet Commercial
Cub Cadet Yanmar
Yard MAchines
Arnold
Bolens
GardenWay
MTD Pro
MTD Gold
Alla dessa varumärken säljs dock inte i Sverige än.

MTD har verkat inom detta område i mer än 77 år, så de har lång erfarenhet av trädgårdsmaskiner, och eftersom företaget är amerikanskt, känner de även till väderförhållanden som liknar de nordiska mycket väl, vilket inte alla asiatiska tillverkare t.ex. gör.

Allt detta gör att MTD snöslungor är säkra, pålitliga och starka, men de är även lätta att använda och startar utan problem, även vid kallt väder (vilket inte alla lågprismärkenas snöslungor alltid gör). Detta beror på att en MTD snöslunga i regel är utrustad med en speciell vintermotor som är anpassad för just nordiska kalla väderförhållanden.

Eftersom MTD snöslungor är så högklassiga har de även ett fint andrahandsvärde.

Skaffar man en MTD snöslunga behöver man därför inte oroa sig över att slungan tappar i värde, utan den kommer att fungera lika bra i många år.

Var kan man köpa en MTD snöslunga?
MTD snöslungor säljs hos många trädgårdsbutiker och maskinförsäljare. Att hitta en MTD snöslunga är därför inte särskilt svårt för den som vill det. Du hittar detta märke både i fysiska butiker runt om i landet, samt via återförsäljare på nätet. Tänk även på att andrahandsmarknaden för MTD snöslungor är relativt stor, så om du vill komma ännu billigare undan, kan du även köpa en begagnad MTD snöslunga. I så fall är det bästa stället att leta efter detta på via olika annonsmarknader.